Undead

Hatar mig själv när jag “råkat” sova en eller två timmar såhär på eftermiddagen eller senare in på kvällen, gör det bara svårare att sova sen men att jag ändå fortfarande är trött är i alla fall bra.  Jag är trött, fryser och för övrigt väldigt mätt.

Idag, för första gången så skrämde jag ett barn (vem försöker jag lura? klart jag skrämt barn förut) då jag skulle göra den dagliga turen som består av några få hundra meter av tunga steg innan jag ger upp och vänder hem. Jag arbetade mig framåt när jag hörde några barnskratt, man blir alltid så glad av dessa men just idag kändes det lite mer åt det irriterande hållet då jag såg dessa ynglingar springa glatt efter varandra. Dom ser mig inte förrän en av dessa krabater nästan hamnat i min famn och snabb som jag är hinner jag fånga upp denne och därmed förhindra detta barn att skada sig från att falla men hur som helst, tror att ynglingen blev mer rädd än glad för när jag tittar på barnet ser jag rädsla,i nästa sekund springer dessa två krabater iväg och det skriket var inget som kommer av glädje.

Har aldrig varit någon som barn haft något intresse av, dom leker hellre med andra vuxna och tur är väl det då jag har noll koll på hur man sysselsätter och leker med ett av dessa krabater. Som bambi på hal is när det kommer till småttingar men en dag ska jag väl bli en bra far och leka med mina barn.

Chockar mig själv med att blogga så pass mycket som jag gjort den senaste tiden, förut knåpade jag knappt ihop ett inlägg i veckan och nu sitter jag här, skriver på mitt andra inlägg för dagen och den är inte slut än, tror dock att det inte blir roligare än så här idag.
Får väl bara hoppas jag inte skriver för ofta nu så att vissa till slut vägrar att läsa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s