Chemical

Abraham  Lincoln Vs Zombies, Mina förväntningar var skyhöga, jag satt där som ett barn i sängen på självaste julafton väntade på den där första julklappen på morgonen men sen, sen raserades alla mina förväntningar, bara vid första scenen kokade ilskan inom mig. Vem i hela fridens namn vågar sig på och göra en B-film?  Besvikelsen var enorm och jag kommer från och med nu att bojkotta alla filmer. Helt otroligt hur dålig den var eller så kanske min standard är för hög?

Min gamla sargade kropp är fortfarande helt slut efter helgens bravader, troligen har jag nått en ålder där två dagar av fest inte är något att rekommendera eller så kanske jag helt enkelt måste vänja mig vid det. Tror på det förstnämnda då jag inte har några planer på att vänja mig vid att vara onykter två dagar varje helg.

Jag känner att glädjen bara sprutar ur mig för vid första anblick när jag vaknar så lyser den så efterlängtande solen och kvinnorna springer runt lättklädda, korta kjolar och rakade ben. Med trötta ben letar jag mig fram till mina frekvent använda jeans som nu till synes behöver en tvätt, kanske till och med två tvättar (har så klart fler jeans att använda), stapplar jag mig fram till badrummet och lättar lätt på trycket innan jag tar mig en titt ut igen och där står dom, dom lättklädda damerna, så det var alltså ingen dröm. Tar vara på det jag ser för snön nalkas och vintern är bara runt hörnet och lurar och nu dröjer det några jobbiga och kalla månader innan detta är något mina ögon får beskåda igen. Tyvärr.

Att det snart är julafton och även min födelsedag (ca tre månader)  gör mig inte alls stressad och inte heller har jag någon ångest över att ännu en gång bli ett år äldre och det gråa och vita i skägget blir allt mer intensivt och kommer troligen aldrig mer spara ut hår just på grund av att det kommer vara grått. Måste nog investera i en rullator eller önska mig det i julklapp.

Med detta inlägg lutar jag mig tillbaka igen, låter livet vara ett tag till, tills jag blir hungrig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s