You and you and you, and you.

Efter helgens bravader mår jag relativt bra (enbart trött) och söndagen är varmt välkomnande, för första gången uppskattar jag en ensam söndag men kan mest bero på att jag inte under några omständigheter tagit det lugnt i helgen men efter ett möte med nya människor och gamla med en blandning av alkohol och spel så kan jag ranka denna helg på förstaplats än så länge.  Nu är det en vecka av skola sen kanske man får uppleva ännu en mysigare helg med ännu mer nya människor? Jag lyfter på hatten för alla som gett mig en trevlig helg och en puss på dom uppskattat mitt sällskap.

Skulle vara kul att alla som följer min blogg och besöker den så flitigt varje dag kanske kunde ge mig lite respons och kanske även förslag till vad jag ska skriva? för det blir väl ganska tråkigt att läsa liknande vad jag tills vidare pratat om.

Nu till något helt annat, en kär vän introducerade mig för en för mig helt ny låt som jag nu lyssnat på så mycket jag bara kunnat så därför tänkte jag att ni med skulle få uppleva detta  mästerverk.

Klicka här

1 thought on “You and you and you, and you.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s