Rebel

Då inget vettigt har gjorts idag finns det inte mycket att blogga om, fantasin är totalt borta dessutom, tror det beror på sömnbrist eller enbart att klockan klappar mig på axeln och påminner om att det skulle vara sovdags för sådär två timmar sen.

Har mestadels sovit, vaknade för sent för det mesta och skyller enbart på grannarna som verkar bara ha ett liv på nätterna. Antingen är dom twilight-fans eller så vet dom inte skillnaden på dagtid och nattetid. (googlade för rätt stavning på twilight.)
Försöker förstå mig på deras beteende, det börjar ALLTID vid samma tid, ett jävla springande, nästan som en hord elefanter lever däruppe för att sedan avta till lite mer hoppande för att sen avslutas med, ja det som är mest troligt är att dom idkar samlag i några timmar eller sysselsätter sig med att sätta upp tavlor varje natt. Ibland bråkar dom också men när jag inte förstår vad dom säger så kan dom lika gärna skrika kärleksförklaringar till varandra, vad vet jag? Något som oroar mig mest är väl att kvinnan i detta boende gråter med jämna mellanrum. Glädjetårar eller inte, det irriterar mig så om du  mot all förmodan läser detta, gråt tystare.

Kan dock med glädje meddela att jag idag fick besked från något som jag aldrig förväntat mig att jag skulle klara av, som för många kommer detta som en nyhet men jag har deltagit i en så kallad “skrivartävling” och detta enbart, för jag har hört “plötsligt händer det”. I alla fall så gick jag vidare till något som kallas final, vet inte om detta är bra eller inte. För att inte avslöja för mycket och skulle det nu vara så att det tar stopp där så undviker jag mer information kring detta och skulle jag mot alla odds vinna, ja då kommer ni troligen få höra detta i hundra år och kanske även längre. Jag kommer helt klart inte ha några vänner kvar om jag vinner, ni kommer blöda ur öronen.

För att avsluta detta inlägg hade jag tänkt att dela med mig av min favoritlåt med världens bästa band. (förlåt Moa)

Klicka här

MvH “en svärmorsdröm”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s