Man must dance

Blev nyligen erbjuden via ett minst sagt vänligt mail om att göra reklam om en rakapparat då jag tydligen har mer än 500 följare, har inget storhetsvansinne ännu så siktade in mig på att avböja detta erbjudande med ett mindre trevligt svar dock sa både själ och hjärta stopp. Jag svarade därför istället med ett kortfattat svar om att jag inte vill tjäna några pengar på att skriva något som tar mig några ynka minuter. Ganska kul ändå men när jag själv avskyr reklam och annat (därför jag bloggar på wordpress) så avböjer jag här med allt som har med reklam att göra och kommer inte vika mig.

Mailet började med “Hejsan Nils Andersson. Vi är  “företagets namn” och vi letar efter bloggare som kan hjälpa oss att lyfta fram våra produkter. Du som bloggare får en klumpsumma för ett inlägg. Vi erbjuder även ett gratis packet som innehåller rakapparaten mm. Enda kraven vi ställer är att bloggarna vi använder oss av har besökare över den normala normen.  Vi hoppas att du antar detta erbjudande med glädje och vi ser framemot att jobba med dig. 

MvH “företagets namn”

Troligen spam-mail som skickas ut till alla. Varför har jag inget spammskydd på min mail?

Suttit en stund och kollat på lite andra bloggar och det skrämmer mig,det skrämmer mig att det finns barn som delar med sig av deras personliga liv. Dessutom är dom flesta bloggar är så sjukt “utsmyckade” att känslan av att läsa dessa får mig att tänka på ufon. Finns det någon anledning till att ha en massa glada färger och en obegriplig text-font att det ger någon migrän bara av tanken? Nej, stilrent och enkelt. Sen att det inte finns en enda blogg som jag vill läsa då jag egentligen avskyr bloggare alla, utom Johnnys blogg såklart och bara för att jag är en ängel så länkar jag den här. Då frågar många sig, varför bloggar du själv? Bra fråga men jag behöver inte läsa om andras liv bara för det.

Egentligen ett helt onödigt inlägg med innehåll som inte ens är intressant men man är inte alltid på topp och jag tvingar ingen att läsa.

MvH “en svärmorsdröm”

1 thought on “Man must dance

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s