Out in the fields

cha cha bloggen..
Trodde jag skulle klara av att ha en “seriös” blogg men icke det. Börjar redan klia i fingrarna och är nära till att börja klaga direkt och nu har jag kommit till ett skede där jag helt enkelt inte kan hålla mig längre. Förlåt.
Det hela börjar med att man använder sig av instagram eller facebook och det man oftast ser är en tjej som lägger upp diverse bilder på sig själv, “Nu ska jag se film”  eller “Nu ska jag handla”- bilder på sig själva är smått irriterande för behövs det verkligen en bild på er varje gång? Ni blir fulare och fulare så mer bilder vi måste se av er. Värre om det är en puss-mun också. Ska nog börja ta bilder på en sten varje gång jag vill berätta något för omvärlden. Jag ber er, ge upp detta och allt som har med bilder på er själva när ni ska göra något. En annan sak om ni verkligen tar kort på vad ni handlat eller filmen ni ska se, det kan vi killar leva. (Nu pratar jag för alla killar, antar att dom stör sig lika mycket som jag gör.)

För att inte kliva in på något annat så kan jag berätta att denna dag inte spenderats på något vettigt alls så jag känner mig extremt utvilad, i alla fall ganska utvilad.  Eftersom ingen (som vanligt) kommenterar mina inlägg men när jag kan se att det är väldigt många som läser så skulle det vara kul med en åsikt eller liknande, kanske bara ett hej? Det räcker gott och väl för en man i min kaliber. Nog om detta, tänkte först dela med mig av någon rolig bild men känner att har jag klarat mig utan att lägga upp bilder på bloggen i 2 år så borde jag klara mig nu så det får bli en låt, en riktigt bra låt dessutom (vad skulle det annars vara?) som jag nyligt lärt mig att gilla. Ja jag har faktiskt hittat mig en låt som sticker ut från mina andra låt-val.

Spotify : Johnossi – Man must dance

Youtube : Johnossi – Man must dance

Med detta säger jag godkväll och spenderar resten av denna givande dag i min ensamhet framför datorn tills sängdags nalkas.

 

MvH “en svärmorsdröm”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s