In the raw

Godkväll. Eftersom jag har spenderat denna dag flitigt framför datorn och slutfört hemuppgifterna från skolan då det var en underbar och ledig dag idag. Vaknade upp med ett leende på läpparna,ett kurr i magen och handsvett så vräktes det ner frukost vid första tillfälle som gavs för ovanlighetens skull och en varm men snabb dusch (är en man).
Eftersom denna dag varit utan några som helst händelser finns det inte mycket att skriva ikväll, enda jag kan komma att tänka på är något vi alla stöter på, sega damer på våra lokala mataffärer. Kassörskan hann “blippa” mina varor,ge med sig av informationen av vad allt blev och jag hann dessutom dra medlemskortet INNAN denna dam lämnat kassan. Vad föregår i dessa damers huvuden egentligen? Gör dom det för att retas eller är dom bara experter på att göra saker sakta? För att inte förvirra er så var hon inte äldre än 50 år så mina pengar går till att hon gör detta enbart för att driva någon till gränsen av galen.

Med detta avslutar jag dagens inlägg, kanske inte det mest intressanta men vad gör det mig?. Kan dessutom meddela alla er där ute att kvällen avslutas med kanelbullar och coca cola. Avundsjuka? Det hoppas jag.

MvH “en svärmorsdröm”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s