Change the world

Många av er är nog smått förvirrade just nu, här kommer jag med en helt ny domän och allt. Finns en bra förklaring till detta och det ska jag nu förklara för er medmänniskor.

Idag eller rättare sagt ikväll har jag bestämt mig för att vidga mina vyer och för en gångs skull dela med mig av mitt liv (till en viss del), inget privat kommer att skrivas då det i mina ögon är patetiskt och idiotiskt att dela med sig av men dagliga händelser och tankar kring annat än irritationsmoment kommer ni finna här. Förhoppningsvis till er glädje.

För att inte dra ut på detta och hamna på ett två sider långt inlägg stannar jag redan här och inviger min nya fräscha blogg med detta men för att inte oroa er som läst och följt min gamla blogg så kommer den att komma tillbaka. Använder därför denna domän tills jag en dag orkar ta tag i allt och förnya den gamla, kanske till och med håller mig till två bloggar.

Med detta hoppas jag att ni gamla och även ni nya som tittar förbi här stannar upp och läser, ni kanske bestämmer er för att komma tillbaka och det är något jag siktar på.

MvH “en svärmorsdröm”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s